top of page

Preguntes més sovints

 En aquest apartat podràs conèixer en què consisteix el Trampolí Emprenedor del Solsonès

01

02

03

04

Què he de fer si tinc una idea de negoci?

Un dels serveis del Trampolí és l'assessorament en la creació i desenvolupament de nous projectes.

Els tècnics responsables en la creació de noves empreses us facilitaran tota la informació i suport que necessiteu en aquesta fase inicial per passar de la idea al desenvolupament de l'empresa.

És obligatori fer el pla d'empresa? I qui em pot ajudar en aquest procés?

Redactar el pla d'empresa no és obligatori, però així com abans de tirar-nos a la piscina comprovem que hi hagi aigua, caldrà també comprovar que existeix mercat per al nostre producte i/o servei valorant si el negoci té viabilitat tècnica, econòmica i financera.

Els tècnics responsables en la creació de noves empreses seran els responsables d'acompanyar i assessorar en la redacció del pla d'empresa.

Hi ha algun tipus de subvenció per a crear una nova empresa?

 

Actualment no hi ha massa subvencions directes a la creació de noves empreses. Ara bé, sí que hi ha subvencions segons el tipus de negoci, l’import de la inversió, segons el sector d'activitat... Per això, és recomanable fer la consulta concreta als tècnics responsables en la creació de noves empreses abans de fer cap tipus d'inversió.

Els serveis són gratuïts ?​

La majoria sí, i en el cas del programa FITA té un cost de 150€, en concepte de formació i assessorament al llarg d'un any.

 

bottom of page